Stolt matte och husse!

Vi är så stolta över våra hundar! Just precis denna helg har vi slagit oss extra över bröstet och berömt oss själva för våra fina killar och vår fina tjej!

Sting visar varje dag nya sidor som vi verkligen gillar. Som vi ska kämpa för att förstärka och behålla. Viggo utvecklas varje dag han med, även vår konflik blir ömsom varje dag lite mindre synbar. Hussen och Viggo genomgår en enorm uveckling, det är häftigt att se.

Helgen har tillbringats mestadels ute, på lördagen i Svensksund, hos Camilla och Pelle med barnen på deras underbara marker och idag på landet. Igår fick vi äran att se nya delar av markerna. Hela familjen var såklart med, ett litet pyssel men ack så kul när man väl är på plats. Stina njuter i gräset medan mamman och pappan fokuserar lite på hundarna.


Mellis i det hmm gula, sting ligger i gräset på min sida =)


Bustrollet!

Viggo: Dirigeringsträning samt markeringar med terrängbyte. Jaktlydnad samt en bytesövningSting: Miljöträning, inkallning och avslappning!Vilka hundar! Viggo gjorde en klanderfri träning. Bra fart trots värmen, ingen olydnad och klarade av uppgifterna på ett mycket bra sätt. Sting är cool som få. Han snubbla omkring i det höga gräset. Åt maten i det fria från backen, höll sig runt mej och lägret. När jag hjälpte till med träningen så låg han i skuggan av vagnen och sov sött eller spana från sin plats.
Efter träningen hälsade vi på de nyfödda lammen och deras mammor. Et himla bräkande men Sting tog det med ro och somnade i sin lilla väska hängandes på min axel. Viggo såg mest fundersam ut och Stin blev lite rädd men fann sig rätt snabbt. Miljöträning för alla! Perfekt!

(Fotograf Camilla Jiremyr)

Kommentarer
Postat av: Camilla, Kina & Pelle

Ni är så härliga hela flocken! Framstegen som Danne & Viggo gör är jätteroliga att följa, lille Sting tar verkligen världen med ro! Kommer säkerligen gå långt med sin Matte! Stina är bara för toppen, goa ungen!! Ha en bra vecka!! KRAMAR

2009-04-05 @ 21:51:22
URL: http://www.freewebs.com/svensksund
Postat av: Annelie & Martin

Låter som en helt perfekt och härlig helg!! Kramar

2009-04-05 @ 21:59:09
URL: http://harpo-labradoren.se
Postat av: Sofie

Vad härligt det låter, mys på hög nivå. Vad duktiga ni är hela familjen. Fina bilder också. Ha en skön vecka. Kramar Fia

2009-04-05 @ 22:02:09
URL: http://gracilisdagbok.blogg.se/
Postat av: Sarah,Yoggi&Harry

Sicken härlig helg! Synd att buren inte passade, ska försöka rota fram den andra så fort jag kommer hem på tisdag. Ser fram emot att träffa er nya supervalp! Kram

2009-04-05 @ 22:14:57
Postat av: Pia och Hera

Mmmm, kan inte bli varken bättre eller mer perfekt?

Härliga vår och vilken underbar familj ni är!

Kramar!

2009-04-05 @ 23:23:50
URL: http://www.fampetersson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0