Drakepappan!

Idag har vi varit iväg med hundarna. Hemma hos våra underbara uppfödare och coacher. Vi har såklart varit på Limmerhults gård!

Idag dagen till ära var Stings pappa Drake med matte från Ungern på plats, för att guida oss genom valp- och unghundsträningens underbara värld. För mej var detta precis vad jag behövde för att komma igång. Har varit lite tveksam till vad och hur jag skulle starta vår bana framåt i livet. Att "träna" eller inte så att säga. Fick idag mycket svar på mina funderingar och stakade idag tillsammans med Cinna ut en liten strategi.


Snyggispappan, som vi även sett in action. En trevlig syn=)


Calle med Olle och Erik (eller tvärtom), Drake, Ellen, jag och Sting, Anna och Tosse.

(bilder från www.limmerhult.net)

Det är en väldigt jämn kull det var svårt att se skillnad på dem när de busade särskilt på Tosse och Sting, Sting har ju tack o lov en vit fläck fram och under alla fyra tassar sen är han i dagsläget minstingen i gänget. Vore ju strålande om vi nu kunde få in en  100%ig namninkallning så vi kan lösa våra "vilkenvalpärminproblem".. hihi!!

Jag kunde inte hålla mej så redan i pausen tog jag ut min lilla buse och tränade lite kontakt med rejäl störning. Nu ikväll har jag och Sting tränat lite sitt samt introducerat en vändsignal.

Jag är så peppad, Danne är lika peppad han. Han och Viggo sticker ju på internat imorn tillsammans med träningskompisarna Camilla och Kina, för labradorklubben i Blekinge. Vi önskar dem lycka till. Själv ska jag fokusera på mina två hemmavarande guldklimpar hela helgen.

Kommentarer
Postat av: Annelie & Martin

Låter som en super dag! Förstår att ni är taggade! önskar Danne och Viggo en underbar helg med massor av träning och resten av familjen en härlig helg i strålande väder!!! Kram

2009-04-23 @ 21:52:50
URL: http://harpo-labradoren.se
Postat av: Elin me grabbar

Underbart! :-D

Hoppas helgen blir bra och lärorik för alla, både för dem som stannar hemma o dem som åker på internat.

2009-04-23 @ 22:28:18
URL: http://www.signofspeed.com
Postat av: Moa

Vilken dag!! Låter roligt och lärorikt och dessutom kul att få träffa hanhunden!! Kram

2009-04-23 @ 22:29:04
Postat av: Fia

Kul att läsa och vad lärorikt det blir för mig att följa era träningsdagar... Tack för små tips och små "pratstunder". Ni kommer att bli ett strålande par du och Sting... Lycka till hussen och Viggo oxå.

Kramar Fia

2009-04-24 @ 00:48:24
URL: http://gracilisdagbok.blogg.se/
Postat av: Matten på Limmerhult

Ja vilken dag vi hade, kul att Drakpappan va med oxå den enda som inte verkade uppskatta hans närvaro var Solmamman.Hon satt nästan på dig för att slippa vara nära honom på bilderna..Hon tyckte nog att han hade gjort sitt liksom...Kram från Limmerhult

2009-04-24 @ 07:04:40
URL: http://www.limmerhult.net
Postat av: Thina o hundarna

Kul att få träffa pappan. Önskar Danne o Viggo lycka till på internatet. Ni andra en underbar helg. KRAM

2009-04-24 @ 07:27:46
URL: http://goldenmudi.info.se
Postat av: Sarah,Yoggi&Harry

Det låter som en bra dag! Du är duktig som tränar så bra att t.o.m. värsta rädslan går över, bra jobbat!!! Vill oxå ha en valp att göra rätt från början med, en annan ras... Nej, älskar mina egensinniga bordrar! Säg till när ni ska ha husbilen dit, ska bara städa ur kylen =O Kramar i massor!

2009-04-24 @ 11:58:46
Postat av: Johanna & Majken

Vilken dag ni har haft! =)

Kul att träffa pappa Drake förstår jag.

Ha en trevlig helg! Kram

2009-04-24 @ 18:12:33
URL: http://jlofgren.webb.se
Postat av: Lotta

Berätta lite om strategin. Va kul för Danne att komma väg på lite kul, så synd att inte alla kunde åka. Du får mysa med min(sting)arna hemma.

:-)

2009-04-24 @ 20:21:40
URL: http://gmunsterlander.blogg.se/
Postat av: Hanna

Det verkar vara en mysig dag ni haft - kul att se pappan, det var en stilig herre i min ögon =) Hoppas det går bra för Danne och att de har roligt! Kraaaam!

2009-04-25 @ 10:52:18
URL: http://hannaochisa.blogg.se/
Postat av: Camilla, Kina

Förstod på Danne att ni varit på ett superställe i torsdags, och fått till er bra ting hur träning kan gå till!! Kul!! Hemma från internatet och är trött och mycket nöjd!! KRAMAR

2009-04-26 @ 19:43:06
URL: http://www.freewebs.com/svensksund

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0