Miniträning igen

Mötte upp med Sarah o borderterrier grabbarna för en promenad om miniträning! Sarah körde lydnad å jag gjorde samma moment som igår. Med skillnaden att jag inledde med lite visselpipeträning. Några inkallningar å lite stoppsignal. Inkallningssignalen känns som om den sitter fint  när han strosar omkring. Måste dock testa av den i mer störiga situationer. Stoppsignalen har vi lång bit kvar på, är bara i ett inledande stadie.

Träningen idag såg precis ut som igår. Viggo verkade aningens störd av harry som låg uppbunden i bakgrunden samt av sarah och det nya att det var fler med men inte märkvärt under träningen, i pauserna svävade han dock gärna mot harry och sarah.

Hade ju idag hjälp =) Så idag finns foton att visa. Körde även lite längre markeringar men väldigt öppet. Måste träna mer dolda markeringar.

Viggo visar nedan prov på udda teknik:
image853
Rätt på, bokstavligen talat
image854
Springa över .... hmm väntas det en kullerbytta?!
image855
Springa förbi, å vända med rumpan i luften, snabbast så!

Det är så galet roligt att träna just nu! Vi kör helt utan koppel eller lina. Hoppas bara i kan hålla i detta nu utan några gigantiska bakslag!

image856
Mammas fina grabb!

Kommentarer
Postat av: Sarah,Yoggi&Harry

Vi tackar så hemskt mycket för sällskapet och hjälpen idag!!! Harry något frustrerad över att inte få leka med farbror Viggo, hihihi. Tack för att du tog promenad med Harry så kanske någon har liiite förståelse för att jag vill döda honom ibland. Cykla var dökul i alla fall, tack för tipset!
Kramar!

2008-02-13 @ 14:19:46
Postat av: Annelie & Martin

Vad kul att du är så nöjd med er träning!! Hoppas att du trivs på det nya jobbet och att har det bra. Kram

2008-02-13 @ 20:57:34
URL: http://harpo-labradoren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0