Samträning med Goldensällskapet

Ikväll/em var det dags för lite samträning på NBK, lydnadsträning då såklart! Viggo kändes rejält taggad när vi innan träningen for iväg för att äta lite söndagsmiddag hos mamma och pappa, riktigt busigt alert!


Väl framme på träningen var han het som bara den. Buffade på mej under fikan för att locka med mej ut på planen! Därmed fick vi till ett supernajsigt fotgående idag! Så himla kul! Hade en ny leksak som vart mer än uppskattad ååå så rolig den var =)


Tränade lite vad som föll mig in, linförighet varvat med läggande och ställande. Allt för att herrn inte ska kunna tänka innan. Fick till några snabba lägganden men han kan bättre än vad han visar emellanåt. Får bryta upp momentet o bara träna snabba lägganden hemma o på hemmaplan! Samma med ställandet överraska Viggo och belöna snabbt bakåt är receptet har jag kommit underfull med!


Är nöjd med dagens träning. Bella och Viggo fick även ligga plats en liten stund, vi tog ingen tid men de låg väl knappt två minuter. Viggo låg stadigt trots annan aktivitet på planen =) Känns bra med platsen nu! Ska försöka köra lite till denna vecka!

En härlig träning, med trevligt hundfolk, mysig pratstund men nu är det höst! Idag var det kallt! Men vad stoppar oss! NADA!


Kommentarer
Postat av: Thina o Bella o Delfi

Stoppa oss? Nej du vad var det Glenmark sjöng eller om det nu var Orup eller någon helt annan. "Ingenting kan stoppa mej du kommer hitta mej som död". Ja något i den stilen i alla fall. Men kul är det. Våga bara lita på Viggo. Du ser med Bella hon rymmer stup i kvarten. Inget som Viggo skulle göra (tror jag) håller tummarna du vet när.

2007-09-30 @ 20:21:19
URL: http://web.telia.com/~u18608868/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0