Springbreak och hundvakt!

I helgen har det varit fullt upp. Fredagen inledde starkt med grillkalas hos A och A, Danne och jag stod för middagen, då vi ville fira våra födelsedagar ihop med våra vänner, med var även H och L. Maten blev supersmarrig om jag själv får säga så. Grillade majskolvar och champinjoner till förrätt, helgrillad fläskfile med två marinader och vinegrette potatissallad till varmrätt å såklart tzatsiki! Smarrigt värre! Åsså hade gulliga A gjort en smarrig rabarberpaj till efterrätt. Mys pys! Åskan gick och blixten lyste upp himlen ett par gånger. Strömmen gick också men vad gjorde det. Viggo njöt som han brukar när vi är i deras fina hus å deras stora trädgård! Tack älskade vänner! För huslånet och paketen!

Lördagen innebar min födelsedag, efter frukost och paket på sängen var det dags för jaktavslutning! Tack för all hjälp! Nu tar vi tag i vår träning så kanske vi ses ute på jaktproven! Vi snackade lite kring grillen å smaskade i oss bullar och korv för dem som ville. Hundarna slappade vid våra fötter och solen stråla varmt o skönt! Sen for vi in till giraffen och fick Viggo fotograferad. Var inte helt nöjd med de förra bilderna som Happy Dogs tog så vi gjorde ett nytt försök hos en annan fototgraf.Kvällen och eftermiddagen tillbringades utanför Springbreak på en filt i solen smuttandes på vin och öl smaskandes på snask och frukt! Mysigt värre! Efter ett tag fortsatte vi festen hemma hos I med champange och tequila!

image535
Bästa kompisar!

image530
Turturduvorna =)

Söndagen var trots alkoholen inte alls så trögstartad. En liten sovmorgon sen var jag uppe och igång. Tog en låååång runda med Isa, Viggo och Helena som hjälphandler. Lite mycket med Viggo och Isa. Men det går med lite vilja. Vi gick låångt låångt iaf och var ute nästan tre timmar. Vid slottet åt vi en glass och hundarna fick bada lite för att svalka sej!

                
Viggo och Isa lattjar i havet!

Igår firade vi även M som fyllde år, det bjöds på tårta och cheesecake å läsk å popcorn o grejer! Myspys med många trötta huvuden! Viggo och jag dunsa till sängs rätt tidigt!
Redo för en ny vecka!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Så fina dom är =) Tack så mycket för hjälpen!

2007-05-28 @ 22:04:03
Postat av: Johanna och Viggo

Hanna: Det var så lite så! De är så söta tillsammans!

2007-05-28 @ 22:43:53
URL: http://freewebs.com/vovvenviggo/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0