Lite nytt på hundfronten!

Viggo bus var ju här med min älskade sambo för närvarande särbo i helgen! Myspys! Saknar min pojkar! Vi inledde vårt umgänge med att åka o träna, kanske mindre smart att träna när man inte setts på en vecka! Men efter lite kontakt övningar så funkade det bra. Linförigheten var underbar! Älskade hund! Annat som tränades var apportering, ställanden å lägganden. Ett enormt framsteg för oss är att vi i torsdags faktiskt tränade rätt mkt lösa bland en massa andra hundar som inte skulle välkomnat en farande labbe =) å min lille gris var sååå duktigt! Känns som om lite trots försvunnit men det rycker i trotsnerven emellanåt fortfarande! Men som sagt stora framsteg! Tränar på snabba lägganden och att få bort omtagen i apporteringen å det går framåt. Ställandena har vi börjat köra som hela moment, för de funkar helt okej just nu!

Förövrigt så hårdtränar Viggo och husse på vardagsbestyr, att gå fint lös vid sidan, komma på inkallning no matter what o sånt tråk tycker Viggo! Men det går faktiskt framåt! De sköter sig toppen båda två!

Idag har viggo gästspelat hos min mamma o pappa å enligt rapporter verkar det gå bra, Viggo testar dock pappa hela tiden som är alldeles för snäll =) Exempelvis så snor han tidningen för pappa när han ligger i sängen å försöker läsa den, parkera liggandes å vägrar gå när de möter hundar å sånt tjafs som vi inte pysslar med längre, eller hur Viggo =) Sa åt pappa att han får säga åt honom på skarpen å angående läggandet vid hundmöten såå fååår man dra med honom han får inte ont å om han får det får han skylla sej själv. Eller oxå kan man locka o pocka lite... Det skulle pappa testa. Men tydligen så hade han sagt åt Viggo å blivit arg sist han gjorde så för så fort hunden passerat gick viggo superfint vid sidan, lät pappa meddela =) Tack mor o far för att ni ställer upp! Guld värt!

Kommentarer
Postat av: Farmor o Mormor ooooooooooo

Hej på erlivet är fortsatt trevligt ser jag!
Vi tänkte nog kanske ner till Öland i septmeber. Har valpköpare osm är sugna på att ställa......
Viggo ser lite bättre ut i hullet tror jag men det kan ju också vara det att pälsen börjar sätta rejält.Försök få mer på han och så maila mig så kan vi prata i hop oss vart vi kan ses i slutet av sommaren...på utställning! det vart inte en brun-svart parning utan en Gul hane skitfin oprövad menmenemene MEN vi vart även med ett helt underbart nytillskott!! LILLY nyfiken?? ha koll på hemsidan framöver KRAM från oss valpning i helgen och hon är HUGE HUGE stor. Svart och brunt blir det

2007-07-10 @ 07:42:22
URL: http://medlem.spray.se/trendmakers

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0