Böda Sand + Tält = Sant!

I fredags packade vi in oss i vår bil, fyra vuxna en hund, två tält å en massa saker å begav oss norrut på Öland. Målet var Böda! Något som Andreas fortfarande var helt ovetandes om =) Fintade honom lite på vägen men efter stund hajade han läget.På vägen upp bokade vi bord på lammet och grisen, så det vara bara å fort sätta upp tälten å åka iväg ner mot Löttorp igen för att smaska i oss en massa god mat. Väl värt varenda öre!

På kvällen efter lammet o grisen äventyret så åkte vi runt lite på Öland spana in fina ställen, raukarna i Byrum o lite smått o gott, kvällen avslutades på campingen i våra mysiga tält, regnet strila ner utanför men vi sov torrt hela natten =) Å Viggo som aldrig tältat kom till ro fort o vi kunde alla sova gott =)


(Jag tog superlite foton med min kamera är såå trött på den, men annelie tog fler som hon ska bränna ut åt mej, så här kommer bara lite kort från min bläkamera)


image619
Två små tält! Ett mini o ett lite större!

image620
Tre små vänner på Böda Sand!

Dag nummer två, tillbringades mestadels i bilen eller i nåt tältvaruhus. Lite skor inhandlades av oss alla och trollskogen fick ett besök av oss! Matstoppet gjordes i Borgholm på Pappa Blå såklart =) Innan vi begav oss hemåt igen! BADADE gjorde jag och Andreas vid Homrevet en bit ifrån Böda Sand, suuuperfint var det! Viggo han bada på de flesta ställena så han var nöjd å glad!

image621
Mattes snygging på stranden i Böda

image622
Wiiiie matte kolla en pinne!

Supermysigt med en minisemester sådär! Danne å jag konstaterade iaf att tälta borde vi göra oftare, billigt, okomplicerat och inte alls så hemskt, dessutom är ju vårt tält rätt stort! Mer tältning åt folket!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Låter ju som en mysig liten semester det där.. Men här har vi fortfarande tummen ner till tältning, finns ju inget så obekvämt! =)

2007-07-09 @ 11:07:45
URL: http://hannaochisa.blogg.se
Postat av: Johanna och Viggo

heheh men det är myyysigt!

2007-07-09 @ 11:17:04
URL: http://freewebs.com/vovvenviggo/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0