SNÖÖÖÖ och vovvarna

Då har vi varit i snöiga sälen, närmare bestämt Tandådalen. Vi hussar å mattar skulle åka skidor å vovvarna skulle få en härlig semester utan koppel i snön, det var vårt mål. En stuga hade vi bokat långt ifrån alla andra men vid en lift, som pga snöbristen inte var öppen men ändå.. =) Vi bodde inte helt öde.

Hursomhelst.. det tog ett par mil innan snön dök upp å väl framme i sälen var det snöstorm... NAJS! Viggo och Trox har busat å sovit tätt ihop med varandra hela veckan å allt har gått bra. Viggo fick under de timmar vi var i backen vara i sin hage av kompostgaller som vi tagit me, dels för att de inte skulle busa hela tiden men främst för å vara försiktig med möblemanget =) Kliar i vår hunds tänder FORTFARANDE =)

Ute rådde iaf lösa tyglar, många dagar följde inte ens kopplet med på promenaden, tills vi en dag upptäckte att vår granne oxå hade en vovve, en mellanpudel, som gick fint o prydligt i koppel. Så sedan den dagen tog vi med oss kopplena. Men de användes inte vidare flitigt utan fanns mest med för syns
skull.

Det märks på viggo att nästan en vecka utan koppel gett resultat, han kommer faktiskt mycket bättre på inkallning å har mer koll på vart vi är.

men snön är oslagbart likvärdigt med ett riktigt dopp i vatten, ses jälv en sån nöjd hund;

snööö
Knubbsälen Viggo gnuggar sej mot snön i fjällen =)

mera snöö härligt
Åsså rulla sig lite.. härligt..

åsså skaka bara av den.. klart
sen kan man bara skaka sej när man känner sig klar =)

snyggis trox i fina tröjan
Trox däremot uppträdde aningens mer civiliserat i sin fina tröja =)


Hundarna verkar ha haft en toppen vecka men en tuff vecka som tog på krafterna både psykiskt å fysiskt. Självklart har vi med haft det bra.. se nästa inlägg!

trött blir man iaf, både hund o människa!
Viggo tar igen sej en kväll i stugan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0