Semester!

Ååå vad härligt det är med semester! Fyra dagar i Stockholms skärgård, närmare bestämt Nämdö, var supermysigt! Vädret var supernajs, soligt o fint o relativt varmt för att vara så sent på sommaren. Ett bad bidde det men desto fler för vovvarna! Vilken semester Viggo haft då, kopplet har knappt används o flickvännen Isa har funnits där dygnet runt i fyra dagar! Mys pys! Vi tvåbenta har med njutit med ett glas vin i handen o grillen på G, yatzy har hårdspelats! Supernajs!

Efter fyra härliga dagar på Nämndö, var det återigen dags att bege sej tillbaka till civilisationen =) Närmare bestämt Norrköping, tillsammans med våra sthlmsvänner Hanna, Markus och Isa =) Kolmårde skulle få sej ett besök av oss. Hundarna tog min älskade lillebror hand om under dagen. O de verka ha haft det riktigt gutt! Vilket vi med hade såklart! Tigertour var nog fränast! Man fick vara i en buss inne i tigerhägnet!

Nu börjar snart vardagen på riktigt! Skolstart imorgon! Känns skumt å inte vara i Kalmar med gamla gänget! På tisdag väntar även första tillfället för oss på jaktkursen i Ssrk´s regi. Spännande vecka med andra ord, o slutet av veckan innebär en tur till kalmar!

Bilder från våra äventyr kommer i ett eget inlägg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0