Flyttade! Norrköpingsbor!

Nu har vi flyttat å livet flyter på! Nån riktig vardag har vi inte lyckats åstadkomma än, men det kommer väl. Det börjar bli ordning hemma men det är en bit kvar! Så snart allting är klart utlovas ett hemma hos reportage med före-och efterbilder.

På hundfronten har vi mest lunkat på i vardagen, gått riktiga hurtpromenader å tränat vardagslydnad. Men i onsdags följde vi med till söderkpings bk för att spana in Sarah och Yoggi som gör sej redo för tävling! Blev sååå träningssugen å hade ju köttebullar med mej så varför inte testa! Vi har ju haft lite sommarlov... å hej vad det kan göra susen! Eller hur HAnna =) Viggo givk toppen kanon bra! Grym kontakt alert o glad igenom hela ettans program! Wiieee.. nu suger det i tävlingstarmarna! Ska spana in lydnadstävlingar och agilitytävlingar ivkäll så får vi se om vi kan tänkas vara redo snart vi med. Önskar tävlingsträning. Med nån som kommenterar mej å med hundar som sitter vid sidan av planen å stjäl viggos uppmärksamhet. Det behöver vi träna på! Å PLATSEN!!!!

Nej nu ska jag packa upp! Skepp o hoj! På återseende! 

Kommentarer
Postat av: Hanna med familj

Som sagt, sommarlov kan göra susen! =) Klart att du ska tävla, dessutom är varje tillfälle utmärkt koncentrationsträning. Tycker absolut att du ska utnyttja att det känns så bra på träning! Vi håller på er! Kraaaam från oss alla

2007-08-02 @ 18:08:27
URL: http://hannaochisa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0