Valborg, en speciell dag!

Idag är det valborgsmässoafton! En speciell dag för mej och danne, då det var denna dag vi träffade varandra första gången. Detta lilla möte ägde rum för hela 6 år sedan! Tänk vad tiden går fort! Fortfarande lika kär å lycklig ska vi fira valborg tillsamman med Emelie och Andreas, Hanna och Markus samt, Marie och två kompisar till henne. Det ska grillas och tittas på eld, sen blir det nog lite öl/cider på krögers eller liknande för några och utgång för andra!

image462


Om det bara kunde sluta blåsa.. är ju suuper kallt ute! Det blir nog grilla ute å sen käka inne! Men det är ju mysigt det med! Kring lunch ska jag å hanna med vovvar vandra ner till stan för att kika på aktiviteterna vid Kåren. Perfekt träning för hundarna. De får vara med men de är inte hundträning som är kul på gång utan de får bara vara! Har hittat det perfekta tillbehöret till promenader och sökträningar å spårning med så det ska nog inhandlas om allt går vägen! Hihi! Bild kommer när jag fått fatt i"det"

Höll på att glömma, viggo har ännu en gång bekantat sig med Kalmar flygplats! Han skötte sig toppen great och även att folk gulla å prata med honom på håll så satt han fint vid min sida. Stort plus i kanten var att han var tyst o stilla även när en annan hund skällde och morra åt honom inne i terminalen! Duktig!

Ta hand om er och ha en bra dag! Det ska vi!

Kommentarer
Postat av: Moa & Lucas

Tack för hälsningen och berömmet! Ja, det är bara att kämpa vidare! Viggo verkar sååå härlig! Vore kul att ses när du är i stan!

Kram

2007-04-30 @ 11:50:24
URL: http://lucasflock.se
Postat av: Johanna och Viggo

Moa och Lucas: Berömmet var ni väl värda! Vore jättekul att ses nästa gång vi kommer till stan! Vi får höras av! Kram kram

2007-05-01 @ 13:44:55
URL: http://freewebs.com/vovvenviggo/
Postat av: Anonym

SÖTNOSAR...ni har verkigen vad man kallar äktenskapstycke!!
Doris och jag tillbringade däremot valborg hela natten på Ultuna "DYRT" med snitt och osv.............kvar vart en piffan och puffen! Hon hade inte fler än tre! 1 var död och satte igång allt med läckande av fostervatten utan värkar och senare moderkaks läckage utan värkar och då !då värker det i en uppfödares mage och det bare å åk som stenmark en gång sa. vi är i alla fall lyckliga över di två! kram från oss som ska på äventyr i helgen!! återkommer om det senare

2007-05-03 @ 19:03:25
Postat av: Johanna och Viggo

Pamela: Tack =) Vad trist med Doris, vilken otur ni har! Hoppas det vänder snart! Pussa på di två iaf! Ävetyr låter spännande?! Nu blev jag nyfiken! Här tutar vi på! Går framåt! TA hand om er! Kram kram

2007-05-03 @ 20:52:27
URL: http://freewebs.com/vovvenviggo/
Postat av: Anonym

DYR gotlands resa också på det!! ingen ska säga att vi hunduppfödare har gott om pengar pga valpförsäljning osv ........ CHAMPIONAT till pappsen som även vart BIR och BIS-2 lilla Seven visade framfötterna med och vann unghund med ck och senare 3 BH Celestina vann unghund och var 2 BT så det var mkt trevligt och roligt och många glada tillrop!!

2007-05-07 @ 10:47:32
Postat av: Johanna och Viggo

Pamela: Skönt att det blev lyckat iaf!ÅÅÅ GRATTIS TILL PAPPSEN! VAd kul! Äntligen! JA nu kommer vi närmre snart! Ta hand om er! Natti Natti!

2007-05-07 @ 23:57:42
URL: http://freewebs.com/vovvenviggo/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0