Hemma igen!

Igår kväll bar det av söderut mot Kalmar igen! Trist men samtidigt skönt! Viggo o jag har inte tränat nåt vidare värst mer än vanligt vardagshyffs! Husse å viggo har däremot kämpat med inkallningen hela helgen! Minst en gång om dagen har de pyst iväg till fältet bakom mamma o pappas hus å tränat! Duktiga pojkar! Det verkar ha gett resultat iaf. Danne tjatar inte längre utan visslar/ ropar två resp. en gång å sen springer han å springer å springer å stannar inte förrän viggo är framme hos honom! Ihärdig träning av detta gäller nu! Nu har matte fått ny inspiration å saker å ting känns roliga! Tur man har såna underbara vänner som stöttar å hjälper! Längtar till flytten uppåt nu men kommer å sakna massa saker med Kalmar å allt härligt folk!

I måndags annandag påsk, vaknade jag till min stora förskräckelse i ett vitt, märk väl vitt Norrköping.. hua vad det hade snöat! Inte vad jag väntat mej, så till lydnadstävlingarna på bruksan bidde det lillebrors vinterjacka, pappas mössa å mammas vantar =) Dety skulle iaf spanas in duktiga hundar, främst Moa och Lucas. Alla verkade ha problem med snön så vissa delar höll inte ihop men å vad de är duktiga å vilket samarbete! Bättre lycka nästa gång med de delar som inte föll på plats igår säger vi till dem! Sen var jag ju såklart tvungen å spana in Lydnads ettan, det som ligger oss närmast. Där var det en blandad kompott hundar! Vissa jätteduktiga å andra som behövde mer träning! Men jag tycker de gör rätt, ut å tävla! Man lär massa av att testa tävla på riktigt dessutom ser man mer avd som behöver mer träning! Å rutin är det bästa!

Under helgen har ju även husse å husses pappa byggt en nu bur/grind till vår lilla grabb! ÅÅ oj ni ska få se bild i eftermiddag, de blev så fin! En mellanvägg å en grind =) Nu kan Viggo sitta rätt upp utan å behöva huka sej! Tack snälla för hjälpen! Som de ha kämpat! Så nu allihopa finns här en bur till salu! Bara å höra av er! Den är gjord till Audi A6, passar A4:an å en hel del mer bilar, den har ju sluttande dörr så den passar lite rundade bilar bäst!

Idag ska här tränas apportering eller främst lydnad men ska nog smyga med en dummie lite här o var! Hanna och Isa ska med å eventuellt Ivanna och Ollie! Skoj, var ju ett tag sen vi träna! I veckan hoppas vi även på lite tid till en sökträning å på onsdag ska vi träna lydnad med Eéa, främst apportering åsså ska hon få kolla av oss lite =)

På återseende, tisdagstema, nya grinden å träningsbilder lär komma under dagen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0