Utställningsträning

kl 17.00 var det dags, snälla Mary från Spring fever´s kennel anlände till kalmar för att hjälpa och tipsa om utställning.. Hur man ska stå, vad man ska tänka på mm.. Super bra träning! Mary var jättebra på att lära ut och väldigt bra förberedd =) Tack igen!

För Viggo gick det väldigt bra slutsatsen av dagens träning är att det är matte som behöver tränas.. då han stod som vilken labbe som helst urbra med Mary framför och mindre bra med mej framför.. Viggo och Mary kan detta och jag måste träna... träna ... träna.. på att få viggo att trampa in sig rätt.. alltså på att jag ska styra rätt =)

Jaja hursomhelst var det jättegivande och bra!

Sedan efter träningen var det bara hem o lämna Viggo o svida om te vardagskläder o iväg på middag med tjejerna o denna gång var det I som stod för maten.. mumma var det iaf.. Och Viggo hade skött sig utmärkt idag ensam hemma.. bävade lite eftersom han inte varit själv på så länge eftersom husse varit ledig.. men han skötte sig kanon...

Nu ligger han här vid mina fötter och pipgnäller och tycker att livet är allmänt sur för husse åkt å jobbat igen.... stackars liten vovve! Får nog gosa lite me honom!

SOV GOTT!


Kommentarer
Postat av: Tove & Sigge

Jag har fortfarande ont i tummen och Sigge pruttar megalånga brakisar...han lär ju svalt halva atmosfären när han gluffade korv och annat gott!Annars var det väldigt lyckat!! Tack!!

2006-11-09 @ 08:26:43
URL: http://toflan.blogg.se/
Postat av: Johanna och Viggo

hehe... viggo har faktiskt inte visat nån biverkning på korv =)

2006-11-09 @ 09:21:48
URL: http://vovvenviggo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0