Första julen närmar sig

Julen närmar sig med stormsteg, första advent idag. Denna jul kommer å bli speciell, av många anledningar.
Det är viggos första jul, det kommer å bli min å dannes första jul som vi firar tillsammans helt å hållet, ser fram emot den.. kommer å vara skumt men det blir nog jättemysigt!
Men innan dess ska en hel del klaras av, en uppsats ska skrivas å julklappar ska inhandlas.. Ska försöka klara av några fler än Viggos när jag är i sthlm nästa helg med J och N, längtar så! Vi ska bo på hotell, shoppa i sthlm på lördagen å på söndagen så är det helgens höjdpunkt, hundmässan i Älvsjö. Å vad det ska shoppas å beundras. P, viggos uppf. ska dit å ställa några hundar så då får vi hålla tummarna. De har förresten små bruna å gula valpisar nu! Såå sötigt!

Vi längtar massa efter lite snö här... ska bli så kul å se hur Viggo beter sej i snön, har mina aningar.. HELT GALEN, men det är spännande..
Träning:
I helgen iallafall har Viggo spårat med sin husse. Husse la ett 300 m långt rakt spår utan bloduppehåll lr så, lät det ligga ca 3 timmar innan de gick det.
Viggo har en förmåga att gå rätt högt med näsan, tror att det kan vara en effekt av sökträningarna men jag vet inte. Enligt husse så spårade han fint men strax innan klöven började han "söka" högt med nosen, vilket resultera i att han klampa förbi klöven å kom av sej från spåret.
Husse som har en "ängels tålamod" väntade ut honom å lät honom reda upp detta missöde själv, viggo kissade lite å lunka runt lite innan han tog ej i kragen å gick tillbaka, fann spåret å lyfte inte näsan sen förrän han hittade klöven.

Hmm.. vi tror nu att han lärt sej en läxa, så vi får se. På tisdag blir det nog spår igen! Husse var nöjd med gårdagens spårning, trots lullandet på slutet..
Duktig skruttis =)

Sökträningen har legat nere, mycket på grund utav betten och stygnet, ville inte riskera att det gick upp lr så.. sedan har det varit lite tidsbrist med.. Måste ta mej i kragen å sätta igång med den igen! Så vi inte tappar all den där braiga motivationen vi lyckades bygga upp på slutet.

Imorn är det start för fortsättningskursen, är lite nervös.. men det ska nog gå bra! Oj.. borde ha fixat blodpudding idag.. äsch det får bli frolic imorn istället..

Sov gott! Det ska vi göra nu! Men först sista kisserundan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0